Jobba i förskolan

Du som jobbar hos oss blir en del av en ung stad i ständig rörelse. Inom förskolan i Malmö stad får du möjlighet att utvecklas och göra karriär i en växande verksamhet. Vi vill driva utvecklingen inom förskolan, och idag är det hos oss många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart.

Gör förskolekarriär och bidra till att skapa barnens bästa förskola

Vi har bestämt oss för att skapa barnens bästa förskola. Det är ett högt satt mål, men vi har redan kommit en bit på vägen. Vi har bland annat tagit initiativ till nya, utvecklande sätt att jobba. Vi ser också till att det finns många olika sätt att göra karriär hos oss. Därför erbjuder vi kompetensutveckling och tydliga karriärvägar – oavsett om du är förskollärare, pedagog eller barnskötare. Men för att nå hela vägen behöver vi bli fler som driver utvecklingen av förskolan tillsammans med oss. Är du en av dem? Läs mer om yrken och karriärvägar inom förskolan i Malmö

Det här får du när du kommer till oss

Du som kommer till oss får ett gediget introduktionsprogram, löpande kompetensutveckling, schemalagd utvecklingstid och individuell lönesättning. Du möter dagligen utmaningar, men vi arbetar systematiskt för att möta dem genom ett aktivt kvalitetsarbete och genom att satsa på ett nära ledarskap och kollegialt lärande. Spetskompetens finns nära tillgänglig, bland annat via våra pedagogiska utvecklingsteam. För dig innebär det ett stöd och en möjlighet att fokusera på din pedagogiska yrkesroll. Läs mer om hur du kan utvecklas inom förskolan i Malmö

Gör förskolekarriär i Malmö

Lediga jobb

I Malmö stad jobbar över 4 000 kompetenta förskollärare, barnskötare och andra pedagoger som tillsammans arbetar för att skapa en likvärdig förskola för 20 000 barn. Men Malmö är en stad som växer, och vi är alltid i behov av flera duktiga medarbetare.

Vikariebanken

Är du intresserad av att arbeta som vikarie i förskoleförvaltningen?
Här kan du lämna en intresseanmälan till vår Vikariebank.

Medarbetare berättar om sitt arbete

Vad är det som gör det speciellt att arbeta hos oss? Vi frågade några medarbetare varför de har valt att jobba inom förskolan i Malmö stad och hur de ser på möjligheterna att utvecklas i sina yrkesroller.

Vill du veta mer om utvecklingsmöjligheter och karrriärvägar inom förskolan i Malmö stad? Kontakta oss gärna!

Senast ändrad: 2018-11-13 14:09