Läs om förskolans etjänst

Via vår tjänst kan du ansöka om plats, besvara erbjudande om plats, göra ändringar samt säga upp plats. Här hittar du lathundar och information.

E-tjänsten ger dig större frihet att själv kunna starta och följa din ansökan när som helst 24 timmar om dygnet.

Om barnet har två vårdnadshavare krävs att båda har e-legitimation. Vid anmälan, tacka ja/nej till erbjudande och uppsägning av förskoleplats måste båda vårdnadshavarna logga in på e-tjänsten.

När du registrerar dina personuppgifter kommer uppgifterna och informationen att lagras, sparas och bearbetas. Så här hanterar vi dina personuppgifter.

Skaffa e-legitimation/mobilt bankID

Om du inte redan har en e-legitimation eller mobilt bankID skaffar du det via din bank eller Telia. Har du tillgång till internetbank tar det som regel bara ett par minuter att ladda ner en e-legitimation/mobilt bankID, men väljer du att skaffa en e-legitimation via Telia kan det ta upp till tre veckor.

Testa din e-legitimation/mobilt bankID

Om du har problem med att logga in med din e-legitimation bör du först och främst testa om den fungerar över huvud taget. Testa din e-legitimation/mobilt bankID från: 

Nordea
Bank-ID

Instruktionsfilmer om vår e-tjänst

Anmälan till förskola

Ändra i förskoleansökan

Uppsägning av plats

Besvara erbjudande

Ändra kontaktuppgifter

Information

Individärenden gällande barn i förskoleverksamhet kan av sekretesskäl inte besvaras via mail. För frågor kring förskoleplats gällande ditt barn vänligen kontakta Placeringsenheten per telefon 040-34 44 34 telefontid måndag-fredag kl. 9-12.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-07-10 10:04