Publicerad 2017-10-09 13:33

Senast uppdaterad 2017-10-09 13:38

TODO blir TV med Suuz

TODO-TV

Suuz Naffah är programledare för TODO-TV. Foto: © Malmö stad, Frasse Franzén

TODO är inte bara en jobb- och utbildningsmässa. Det är även en tidning. Och i år även direktsänd TV. På onsdag 11/10 har TODO-TV premiär på Facebook. Programledare är Suuz Naffah.

Var finns drömjobbet? Är det okej att göra duckface på sin cv-bild? Tar robotarna över arbetsmarknaden i framtiden? Denna typ av frågor kommer TODO-TV att försöka besvara i direktsändningar på TODO:s facebookkonto (facebook.com/todomalmo) de fem kommande onsdagarna.

Programledare är Suuz Naffah, känd från TV och radio. Hon kommer i lunchsändningarna att intervjua olika gäster om deras tips för jobbsökande. Första sändningen äger rum den 11 oktober klockan 12 och kommer att handla om hur du sätter ihop ett bra cv.

Sändningarna kommer även att gå att se i efterhand. TODO-TV sänds från en studio i Stadshuset i Malmö och är en uppvärmning inför jobb- och utbildningsmässan TODO den 9–11 november på Malmömässan. Under själva mässan blir det sedan dagliga sändningar med Suuz från Malmömässan.

Nu finns även årets upplaga av TODO-magasinet – Malmös egen tidning om jobb och utbildning – ute på distributionsplatserna. Om du inte har fått tag i ett pappersex kan du läsa tidningen digitalt.