Karriärpaketet

Karriärpaketet

Vill du få inspiration till och jobba vidare med vilka yrken/yrkes-områden som kan passa dig? Då är du välkommen att delta i Karriärpaketet.

Karriärpaketet — vad är det?

Karriärpaketet är ett webbaserat valstöd som du gör på dator och som ger dig svar kring dina intressen och färdigheter. Du får förslag på olika yrken/yrkesområden som kan väcka din nyfikenhet och vi ger dig verktyg för att leta mer information kring dina yrkesförslag.  

För vem?

Alla vuxna Malmöbor som har kunskaper i svenska/svenska som andraspråk på minst grundskolenivå eller motsvarande och för alla ungdomar som avslutat gymnasiet. 

Hur fungerar det praktiskt?

Vi ger dig en introduktion till Karriärpaketets olika delar. Du får sen en användarlicens och kommer att på plats få jobba med programmet.
Vi ger dig stöd och handledning under tiden du jobbar med Karriärpaketet på plats hos oss. Detta tar 2 timmar.

För att du ska få nytta av Karriärpaketet förutsätts det att du jobbar vidare med det på egen hand. Du når programmet överallt där det finns en internetuppkoppling.  

Vad blir resultatet?

Du kan använda resultatet för inspiration till framtida yrkesval och utbildning. Svaren du får fram kan även vara användbara när du ska söka arbete och som förberedelse inför anställningsintervjuer. Du är välkommen att diskutera dina funderingar kring yrkesförslag och utbildningar med studie- och yrkesvägledare på Vägledningscentrum under våra öppettider.

Tid och plats:

Obs! För tillfället har Karriärpaketet uppehåll. Information om när vi åter erbjuder genomgångar av Karriärpaketet kommer att publiceras här.

 

Du behöver inte boka tid, först till kvarn gäller, men det är viktigt att du kommer på utsatt tid för att du ska kunna ta del av introduktionen från början!

Välkommen till Vägledningscentrum Föreningsgatan 7A!


Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-01-16 09:17