Många kändisar i lokal talkshow

Fjärde säsongen av talkshowen BABBEL har startat. Först ut som gäster var melloartisterna Elisa Lindström & Paul Rey.

Det blir en pandemianpassad säsong som bjuder på flera kända gäster. Bland andra Christer Fuglesang, Sissela Kyle, Nic Schröder, Tusse Chiza, Alvaro Estrella och the Mamas.

Med stöd av handledaren Johan Lidbo tar
deltagarna i den dagliga verksamheten kontakt med gäster som de själva är intresserade av och som de vill veta mer om. Gästerna bjuds sedan in till Antennen Films egen studio där programmen spelas in. Från början åkte Antennen Film ut och spelade in programmen på olika platser, men när de fick en egen studio blev det lättare att planera arbetet och det arbetet
underlättas av att det alltid är samma studio och deltagarna vet var allting finns och hur utrustningen fungerar, berättar Johan.

De sju deltagarna turas om att vara programledare. Denna säsong blir det mellan 8–12 program, med en eller två gäster i varje avsnitt.

Fakta

Programmet BABBEL spelas in av den dagliga verksamheten Antennen Film och sänds via Malmö mediakanal söndagar klockan 20.30 med premiär den 21 februari. Du kan också se avsnitten i efterhand på Malmö Mediakanals youtube-kanal, sök: malmö mediakanal/babbel

sv
sv