$left
$middle

Sök till oss

Bellevue gymnasium är en gymnasieskola för dig som väljer att gå det individuella alternativet. På skolan har vi ett positivt arbetsklimat och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi finns här för dig

All personal arbetar för att du ska få bästa möjliga hjälp att komma vidare i dina studier eller till arbete. Förutom lärare och mentorer så finns elevcoacher, kurator, SYV och skolsköterska alltid där för att stötta dig.

Innan du börjar i en klass vill vi träffa dig och din vårdnadshavare. Tillsammans kan vi titta på skolan, få en chans att lära känna varandra och berätta hur en skoldag hos oss ser ut.

Hjälp i studierna

Hos oss kan du alltid få extra stöd. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål. På skolan har vi studiestödstid då du kan få hjälp med det du behöver. Vi är flexibla och hjälper till på alla sätt vi kan.

Aktiviteter

På sommaren anordnar skolan aktiviteter som du kan vara med på. Bowling, film, fiske och vår berömda FIFA-turnering är populära aktiviteter. Då kan du också träffa andra som ska gå på skolan.

Är du nyfiken på vår skola?

Du som är intresserad kan följa en klass under en dag i skolan, för att känna om vår utbildning är något för dig. Du kan besöka Bellevue gymnasium under hela läsåret.
Kontakta vår antagningssamordnare för ett besök, tel: 0709-47 96 70.

Kontaktinformation och länkar