$left
$middle

Sök till oss

Vi brukar likna Borgarskolan vid en internationell knutpunkt, där alla elever är resenärer och har ett mål med sin resa.

Vi frågar inte var du kommer ifrån utan vart du är på väg – och vi gör vårt allra bästa för att ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna att nå dina mål... Ta möjligheten och gör något av den.

Borgarskolan har en lång historia med mycket att leva upp till - och det finns höga förväntningar både på vår personal och våra elever.

En del av de program vi erbjuder har engelska som undervisningsspråk, varför du också hör mycket engelska inte bara i klassrummen utan även i korridorerna.

Du har också tillgång till fördjupningskurser inom samtliga ämnen. Är du intresserad av matematik finns alltid något för dig, oavsett nivå.

Våra lärare

Det är viktigt för oss att våra lärare är välutbildade och skickliga pedagoger, och flera av dem är prisbelönta för sin lärargärning.

Bibliotek

Vårt bibliotek har cirka 17.000 böcker (encyklopedier på flera språk, lexikon, fackböcker och skönlitteratur), 65 tidskrifter, 10 databaser, utskrifts- och kopieringsmöjligheter samt mycket annat som är till hjälp i ditt skolarbete.

Ta reda på mer om oss

Kontaktinformation och länkar

sv