$left
$middle

Malmö Citadellsgymnasium

Med närhet till en av Malmös mest expansiva delar bygger vi nu en ny gymnasieskola för dig som är intresserad av den nya tidens företagande. Här får du en naturlig koppling till innovativt entreprenörskap där ekonomi, hållbarhet och teknisk utveckling står i centrum.

Välkommen till Malmös nya kommunala gymnasieskola!

Med sin placering på Citadellskajen och plats för drygt 1000 elever i moderna utbildningsmiljöer kommer skolan att bli stadens femte kommunala cityskola.

På en gymnasieskola nära kommunikationer, näringsliv och universitet vill vi ge våra elever den allra bästa möjligheten att bli en del av framtidens arbetsmarknad där miljöfrågor, delningsekonomi och hållbar utveckling tar allt större plats.

Våra program

I alla våra utbildningar står kreativa och problemlösande arbetsformer i fokus när vi tar oss an idéer och omsätter till praktisk handling. Här får du utrymme för dina tankar kring hållbarhet oavsett om det gäller företagande, politiska frågeställningar eller teknikutveckling.

Samtliga utbildningar ger goda möjligheter till vidareutbildning på högskola, universitet och yrkeshögskola.

2024 flyttar vi till nybyggda lokaler

Samtidigt som vi startar skolan i Malmö universitets lokaler bygger vi en helt ny och toppmodern skola ett stenkast därifrån. Den nya skolbyggnaden beräknas vara klar inför hösten 2024 och då flyttar hela verksamheten dit.

Alla som börjar på Malmö Citadellsgymnasium i höst kommer att ta studenten på den nya skolan. Här nedanför kan du se hur skolan kommer att se ut.

Kontaktinformation och länkar