$left
$middle
Närblid på brödkavel på ett bakbord
Närblid på brödkavel på ett bakbord

Bageri och konditori

Kakor, bröd och andra bakverk ska vara tilltalande både för ögat och för smaksinnet!

Om inriktningen

Under ledning av våra skickliga konditor- och bagerilärare, kommer du att lära dig en del om den fantastiska bakkonsten. Du lär dig hur man bakar nyttiga och smakrika bröd och hur man arbetar med marsipan och choklad.

Kombinerat med den praktiska undervisningen kommer du även att få de teoretiska kunskaperna om bageri och konditori.

Inriktningen kan exempelvis leda till yrken som bagare eller konditor.

Porträtt av studie- och yrkesvägledaren Jenny

Vill du veta mer?

Hej jag heter Jenny Fredriksson och jobbar som studie- och yrkesvägledare.

Kontakta mig, 0768-91 31 21 om du har frågor om restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Kontaktinformation och länkar

sv