$left
$middle

Håll om mig

Livsavgörande samtal om kärlek

Håll om mig är en tvådagarskurs för er som vill fördjupa er parrelation. Den bygger på EFT, emotionell fokuserad terapi för par som är en metod med stark evidens.

Kursen fokuserar på att
• förstå vad som händer i er kommunikation och med era känslor både på och under ytan
• bryta gamla negativa mönster som man kört fast i
• få en bättre relation som leder till mer fysisk och känslomässig närhet
Upplägg
Innan kursstart träffar vi varje par individuellt vid ett tillfälle för en fördjupad introduktion. Introduktionen följs av två tillfällen i grupp med max fem par. Vid dessa tillfällen varvas föreläsningar och korta filmsekvenser i grupp samt övningar och samtal som sker avskilt parvis
Viktigt
Vi ber er att inför kursstart köpa eller låna och läsa boken Håll om mig av Sue Johnson då det är en del av materialet som kursen utgår ifrån.
Avgift
Kostnaden är 900 kronor per par, 300 kronor per besökstillfälle. Fika och arbetsmaterial ingår, dock inte boken Håll om mig av Sue Johansson. Betalning sker med kort eller via Swish.

Nästa tillfälle
Kursen startar med ett individuellt parsamtal 27 april. Sedan hålls två grupptillfällen 4 och 11 maj kl.15.00–18.30.

Plats
Holmgången, Södra Förstadsgatan 23

Kontakt
För frågor och information kontakta någon av kursledarna:

Maria Rosenqvist
Tel: 040-34 03 67
E-post: maria.rosenqvist@malmo.se

Armand Suciu
Tel: 040-34 03 62
E-post: armand.suciu@malmo.se

Anmäl er senast 14 april
Om metoden
Kursen bygger på den internationellt kända metoden EFT, emotionellt fokuserad terapi för par, utvecklad av Sue Johnsson. Den grundläggande idéen är att det finns ett känslomässigt band som knyter ihop paret och som gör att man behöver varandras omvårdnad, tröst och skydd. Under kursen kommer ni att få redskap för hur ni sätter stopp för negativ kommunikation och istället skapa positiva mönster som stärker bandet mellan er och gör relationen trygg.