Plattform Malmö under ToDo mässan

Plattform Malmö deltog tre dagar under ToDo mässan för att synliggöra sin verksamhet. I deras monter kunde besökarna bland annat ge tips på hur Malmö ska bli en trygg plats att vara på samt vara med i en slogan tävling.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Tipsen samlades på en av väggarna i montern i form av hjärt-post-it lappar. Det fanns och möjlighet att sätta upp post-it lappar under alternativen ja, nej och kanske. Frågan som ställdes var ”om du har bekymmer, skulle du kunna tänka dig att prata med en professionell om det?” De flesta svarade ja, vilket skapade många fina samtal med unga och vuxna. Det gick även att tävla, för att tävla skulle du först svara på fem frågor om Plattform Malmö och sedan skriva en slogan som passar in på Plattform Malmös chatt. Vinnaren korades efter ToDo mässan hade
avslutats och belönades med två biobiljetter. Vinnaren var Linn Forsmoso och hennes slogan löd såhär: Anonymist? Javisst! Svårt där hemma? Låt höra din stämma? Vi vill tacka alla som bidrog med fina slogan, då det gav oss mycket inspiration.

Senast ändrad: 2017-12-15 16:01