Publicerad 2018-05-18 13:14

Senast uppdaterad 2018-05-18 13:14

Missa inte Nordic Clean Energy Week

Tisdag den 22 maj drar Nordic Clean Energy Week igång i Malmö. Välkommen att delta på spännande seminarier, paneldiskussioner och events om hur vi kan accelerera energiomställningen.

På Studio, Malmö Live och Malmö Börshus i centrala Malmö arrangeras en mängd energirelaterade events den 22 och 23 maj. Aktiviteterna i Malmö organiseras av Region Skåne i nära samarbete med Malmö stad.

Du är välkommen att delta i en eller flera av de olika seminarierna, paneldiskussionerna och föreläsningarna. Allt från korta 45-minuterspass till paketerade heldagskonferenser – så kallade arenor. Blanda och välj! Ungefär som i Almedalen – fast i Malmö. Allt är öppet, kostnadsfritt och inom en kort geografisk sträcka mellan Studio, Malmö Live och Malmö Börshus.

NCEW-programmet som pdf

Mer om Nordic Clean Energy Week

Hela vårt program är nu färdigt, med fem arenor och 30 + individuella evenemang samt sido-events.

Några spännande aktiviteter utanför programmet:

  • Lounge med kaffe och musik: finns under dagarna i tältet utanför Malmö Live. Här finns även personal från Malmö stad redo att berätta om stadens arbete med globala målen.
  • Framtidens fordon med fokus på hållbarhet: På Bagers plats, den 23 maj, kan du själv beskåda de allra senaste fordonen som drivs av el, biogas och bränsleceller. En del fordon kommer också att kunna provköras.
  • För unga och studenter arrangeras även en studentfestival och youth speakers corner på Studio
  • Med Hallå hållbara Malmö finns också möjlighet att prata med saker i staden såsom busshållplatser, papperskorgar och brunnslock. Samtal kan påbörjas från alla mobiltelefoner med sms-funktion. Håll utkik efter skyltar på stråket längs Nordenskiöldsgatan och passa på att prata med ett elskåp nära dig!

Vi ses på Nordic Clean Energy Week!