ICLEI World Congress 2021–2022

Den 11–13 maj 2022 vänds världens blickar mot Malmö när hållbarhetskongressen ICLEI World Congress 2021–2022: The Malmö Summit samlar representanter från hela världen för att utbyta erfarenheter och bidra till hållbar urban utveckling. Kongressen innebär en unik möjlighet att visa upp Malmös innovativa hållbarhetsarbete för en internationell publik. Nu kan du också ta del av Malmös hållbarhetsarbete genom studiebesök och filmer särskilt framtagna för kongressen.

Malmö har kommit långt men måste göra ännu mer för att öka takten i den hållbara omställningen. För att lyckas måste vi tillsammans, lokalt såväl som globalt, främja hållbarhet i det breda perspektivet – alltifrån innovativa klimatlösningar till att fokusera på utmaningar kring jämlikhet och sociala frågor som segregation och de olika förutsättningar vi lever under.

För press och media

ICLEI World Congress 2021-2022 Media hittar du uppgifter till presskontakter samt pressmeddelande, pressbilder och annat relevant pressmaterial.

Är du journalist och vill veta mer om Malmö stads arbete med ICLEI eller hållbar urban utveckling så är du välkommen att höra av dig till Malmö stads presstjänst: 040-341150 (öppen vardagar kl. 8-17 press@malmo.se.