Prenumerera på nyheter

Några gånger per år skickar vi ut ett nyhetsbrev som vi kallar för Kultur gör skillnad. Här kan du läsa om hur arbetet med kulturstrategin går, aktuella projekt och nya verksamheter i Malmös kultuliv. Teckna dig för en prenumeration här.

I nyhetsbrevet vill vi visa att kultur gör skillnad. I det kan ni läsa om arbetet med kulturstrategi 2014-2020. Vi rapporterar från workshops och träffar samt skriver om aktuella projekt och nya verksamheter i Malmös kulturliv.

Vi vänder oss till alla er som på ett eller annat sätt arbetar med kultur, både inom Malmö stad, i kulturinstitutionerna och inom det fria kulturlivet. Och naturligtvis alla andra som är intresserade.

Genom att fylla i din epost-adress i anmälningsformuläret samtycker du till att dina personuppgifter (e-post) behandlas av Malmö stad i syfte att administrera utskicket.

 

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi har om dig och att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Det gör du genom att avanmäla dig till nyhetsbrevet. Då raderas samtidigt dina personuppgifter.

 

Personuppgiftsansvarig är Malmö stad. Du når vårt dataskyddsombud på: dataskyddsombud@malmo.se. Läs mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter på malmo.se/personuppgifter. Om du tycker att vi hanterar dina personuppgifter fel så kan du anmäla det till Dataskyddsinspektionen.

Senast ändrad: 2018-05-23 16:27