En effektiv och serviceinriktad förvaltning

Nu gör Malmö stad en riktad satsning på e-förvaltning. Vi vill göra det enkelt för Malmöborna och företagarna att utföra ärenden och att få tillgång till Malmö stads service. En viktig del i satsningen är också att effektivisera och förenkla arbetet för medarbetarna i Malmö stad.

Vill ni veta mer om vårt arbete på väg mot en effektiv och modern e-förvaltning? Hur vi tänker kring visioner, mål, möjligheter och utmaningar? Då är ni välkomna på ett studiebesök hos oss.

Vi kan anpassa studiebesökets upplägg och innehåll utifrån era önskemål.

Kanske är ni främst intresserade av att få en övergripande bild av hur Malmö stad arbetar med e-förvaltningsutveckling. Eller är det kanske ett av områdena i vår e-förvaltningssatsning som känns särskilt spännande. Exempelvis hur vi arbetar med att utveckla och ta fram nya e-tjänster, eller arbetet med att förändra vår dokument- och ärendehantering. Utifrån ditt intresse och dina önskemål anpassar vi innehållet.

Möjliga inriktningar:

  • E-tjänster
  • Malmö Kontaktcenter
  • Dokument- och ärendehantering
  • E-arkiv
  • Malmö stads intranät
  • Ledningsinformation

Bokningsförfrågan

Plats: Stadshuset, August Palms plats 1
Längd:Från 1 timme till en halvdag
Typ av studiebesök: Föreläsning
Max antal deltagare: Antal är beroende av lokal

OBS! Ange vilken inriktning ni är intresserad av i bokningsformuläret . Det finns ett öppet kommentarsfält till detta.

Gör en bokningsförfrågan

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2016-12-21 15:56