Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • En ljusspridare som gör skillnad

  Årets lucia sprider värme och ljus omkring sig. Men inte bara i december när kyla och mörker sänker sig över stad och land, utan varje dag, året om – till utsatta barnfamiljer som har det tufft ekonomiskt. Malmö lucia 2018 heter Natalia Bosak och driver hjälporganisationen DiM: Donationer i Malmö.
  2018-11
 • Goda råd visar vägen ut ur skuldfällan

  Sms-lån, spelskulder eller dålig koll på hushållskassan – orsakerna till att man hamnar i en ekonomisk skuldsituation är många, oavsett om man är välavlönad eller arbetslös. Budget- och skuldrådgivningen hjälper Malmöbor att få ordning på ekonomin.
  2018-10
 • Byggboom i grundskolan –
  rustar för rekordstor elevökning

  Antalet elever i Malmö stads kommunala grundskolor har ökat kraftigt de senaste åren och ökningen beräknas fortsätta. Det kräver både nya skolor och mer plats i de befintliga. Under de kommande åren väntas Malmö få två till tre nya grundskolor varje år.
  2018-09
 • Femtio år för familjens bästa

  För en del Malmöbor klingar namnet Enebacken bekant. Inbäddat i grönska och nästan helt dolt mellan villor och kontorskomplex ligger platsen som har barnens bästa för ögonen. I höst fyller det forna barnhemmet Enebacken 50 år. I dag ligger fokus på att hjälpa hela familjen.
  2018-08
 • Frivilligheten som ger tillbaka

  Investering: Tid och engagemang i vardagen. Ersättning: Mångdubbelt tillbaka i form av glädje, erfarenhet och vänskap. I stort och smått pågår frivilliga insatser som gör Malmö lite varmare och gladare. Det finns många sätt att engagera sig i vardagen – möt några Malmöbor som gör just det, och låt dig bli inspirerad.
  2018-06

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Senast ändrad: 2018-04-13 11:22