Tidningen Vårt Malmö

Logga Vårt malmö

En tidning för dig som bor i Malmö. Här kan du bland annat läsa ett urval av artiklar från det senaste numret av Vårt Malmö - men även extramaterial.

 • Frivilligheten som ger tillbaka

  Investering: Tid och engagemang i vardagen. Ersättning: Mångdubbelt tillbaka i form av glädje, erfarenhet och vänskap. I stort och smått pågår frivilliga insatser som gör Malmö lite varmare och gladare. Det finns många sätt att engagera sig i vardagen – möt några Malmöbor som gör just det, och låt dig bli inspirerad.
  2018-06
 • Den mullrande folkfesten

  Att upplåta mark för dragracing i Malmö hamn har varit ett lyckokast. Det har satt stopp för den illegala streetracingen och dessutom blivit en turistattraktion som Europas snabbaste bana. Nu funderar Malmö stad på en detaljplaneändring som ska säkra verksamheten i ytterligare några år.
  2018-05
 • ”Vi vill vara som MFF fast för klassisk musik”

  Flytten till Malmö Live har inneburit ett konstnärligt lyft för Malmö symfoniorkester. Akustiken i den nya konsertsalen prisas av såväl MSO:s musiker som av gästande artister och i juni åker den pånyttfödda orkestern på en prestigefylld Europaturné. Samtidigt satsar Malmö live konserthus på att vara en mötesplats med massor av gratisaktiviteter.
  2018-04
 • Tillsammans mot skyfallet

  Vatten. Riktigt mycket vatten. Enskilda kan drabbas hårt om det vill sig illa. Och det ville det den 31 augusti 2014, när Malmö på några timmar fick över 100 millimeter regn. Men det finns hjälp att få – och sätt att förebygga.
  2018-03
 • Den storslagna gråskalan

  Sex månader innan valet har föreställningen ”Vinnaren tar allt” premiär på Malmö stadsteater. Nina Persson och Gudrun Hauksdottir är initiativtagare till Medborgarbandet, en rörelse som med hjälp av musik, dans, akrobatik och sociala medier vill få igång samtal om demokrati och samhällsengagemang.
  2018-02

Redaktör

Lisa Appelqvist
info.malmo@givakt.se

Giv Akt Skåne AB
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö

Ansvarig utgivare

Anders Mellberg
Malmö stads kommunikationsdirektör
040-34 10 00
anders.mellberg@malmo.se

Malmökalendern

Evenemangskalendern i tidningen
evenemang@malmo.se

Annonsera i Vårt Malmö

Mediakraft AB
vartmalmo@mediakraft.se

http://www.mediakraft.se/vart malmo

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-04-13 11:22