Så ansöker du till
Komvux Malmö

Vill du söka en utbildning på Komvux Malmö? Det finns olika ansökningsperioder och många kurser har flera starter under året. Se nedan hur du ansöker.

För att göra en ansökan behöver du logga in på Ansökningswebben. Om du redan har ett användarkonto loggar du in på det. Annars börjar du med att skapa ett nytt konto. Du kan även logga in med ditt Bank-ID.

Under fliken Ansökan/Studieplan kan du sedan ansöka till kurser eller kurspaket. Du börjar med att fylla i dina personuppgifter samt information om tidigare studier.

Frågor om din ansökan?
Har du frågor om antagning, ditt antagningsbesked eller problem med ditt konto på ansökningswebben (tekniska frågor) är du välkommen att vända dig till antagningen via e-post eller telefon.

Vuxantagningen
E-post: vuxantag@malmo.se
Telefon: 040-34 33 83
Telefontider: måndag–torsdag klockan 8.30–10.00.

Ansök till sfi eller Lärvux

Sökande från andra kommuner

Om du är folkbokförd i en annan kommun och vill studera inom vuxenutbildningen i Malmö gör du en ansökan i god tid via Komvux Malmös ansökningswebb till den utbildning du vill studera. Skriv sedan ut din ansökan och skicka den till vuxenutbildningen i din hemkommun tillsammans med de bilagor de behöver.

Det är din hemkommun som beslutar om de kan finansiera din utbildningsplats i Malmö. Först efter att de godkänt din ansökan kan vi behandla den.