För vuxna

Under två vårlördagar kommer vi att satsa på familjeaktiviteter. Dels kommer Inga Ingenjör den 3 februari, dels Teater Jalada den 7 april. Så har du små barn är dessa trevliga tillfällen att ha skoj med hela familjen. Tänk bara på att det är begränsat antal platser.

Du kan också besöka vårt bokcafé eller komma på filmkväll. Vi kommer dessutom ha två tillfällen där du får möjlighet att prova på e-böcker.

Om du vill kan du bara slinka in för att använda en dator eller skriva ut ett dokument. Kanske sitta ner och bläddra i en tidning eller tidskrift.

På måndagar och onsdagar kan du komma på vårt svenska språkcafé. Om du redan kan svenska kanske du istället vill vara volontär.

Vi har böcker på flera språk och kika gärna på vår Nyhetskub, där kan du ha turen att hitta nya böcker med långa reservationsköer. Intill hittar du information om våra programpunkter under våren 2018

Du kan också komma in och hämta vårens program som nu har kommit.
Om du har förslag eller frågor så prata gärna med oss som jobbar här eller maila oss: rosengards.bibliotek@malmo.se

 

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-01-31 11:20