Funderar du på att starta eget företag?

Bild med frågetecken och röd penna

Funderar du på att starta eget? Kanske ett eget kafé, bli professionell festfixare, jobba som konsult eller driva en e-butik? Här har vi samlat inspirerande tips på vad du skulle kunna jobba med!

 1. Drömmer du om att starta eget som inredare? Med ett eget företag kan du jobba på uppdrag och göra inredningsförslag åt företag, olika organisationer eller privatpersoner. Du kan även jobba åt olika sorters tillverkare till exempel de som tillverkar inredningsdelar som mönster och inredningsdelar. Den här boken ger dig råd och tips så att du kan komma igång!

  Läs som: Bok | e-bok

  Bokomslagsbild
 2. Är du duktig på att fotografera och skulle vilja tjäna pengar på det? Företagaren och fotografen Johan Steensland går i den här boken igenom hur du startar, driver och utvecklar ditt förtag som fotograf.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild
 3. Är du intresserad av att jobba hemifrån? Vad ska du jobba med? De verktyg som du får i denna bok går ut på att du själv ska kunna ta fram egna unika idéer som ingen annan, eller åtminstone väldigt få andra, har kommit på.

  Läs som: Bok | e-Bok

  Bokomslagsbild
 4. Mitt eget kafé

  av Mia Öhrn

  Det här är en inspirationsbok för alla som älskar att fika eller drömmer om att starta ett eget kafé.

  Läs som: Bok

  Bokomslagsbild
 5. Starta eget som konsult

  av Holger Wästlund

  Den här boken ger dig råd och tips om hur du startar eget företag som konsult. Det kan vara som IT-konsult, PR-konsult, ekonomikonsult, byggkonsult med mera. Du lär dig också hur du får din konsultverksamhet lönsam snabbt, hur du tar rätt betalt, hur du fakturerar snabbt enligt din egen rutin.

  Läs som: Bok | e-bok

  Bokomslagsbild
 6. Har du en idé till en nätbutik som du funderar på att starta? E-handel är idag en blomstrande industri och en bransch som växer i full fart. Den här boken beskriver hur du får kunder och får snurr på försäljningen.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild
 7. I den här boken beskriver Holger Wästlund hur du kan jobba professionellt med events, möten och upplevelser i 10 steg. Boken innehåller mer än 600 tips. Tipsen är beprövade men självklart passar inte alla tipsen alla läsare. Välj, pröva dig fram och satsa målmedvetet på det som passar dig bäst.

  Läs som: Bok | e-Bok

  Bokomslagsbild
 8. Vågar jag starta eget? Hur kommer min omgivning att reagera? Vilka fördelar har jag som anställd? Vad ska jag tänka på för att inte genast få ekonomiska bekymmer? Det är den här blandningen av stora och små frågor som författarna tar upp. Frågor som är helt avgörande för ditt beslut om du vill vara din egen eller om du föredrar att vara anställd.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild