Starta ditt företag

Bild med rosa post-it lapp på en anslagstavla med texten start up på

Har du bestämt dig för att starta eget företag? Här hittar du användbara länkar och boktips så att du snabbt kan komma igång.


 1. Det här är en lättläst bok som beskriver hur du i 6 olika steg startar och driver ditt företag med framgång. Holger Wästlund har sammanställt ett stort antal konkreta råd och tips som alla är beprövade.

  Läs som: Bok

  Bokomslagsbild
 2. Boken innehåller allt praktiskt du behöver veta för att starta ett eget företag, men du kommer att få lära dig ännu mer om hur du ska börja tjäna pengar och lyfta från marken.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild
 3. Starta och driva företag

  by Björn Lundén och Ulf Bokelund Svensson

  Det här är boken för dig som driver eller tänker starta ett eget företag – oavsett bransch och företagsform. Så här långt har boken hjälpt fler än 100 000 företagare till en bra start och tar upp alla de viktiga sidorna med det här att vara egen företagare.

  Läs Boken

  Bokomslagsbild
 4. Bruce King och jag

  av Sofia Edlund

  Entreprenören Sofia Edlund kommer med handfasta råd om hur du kan förbättra din verksamhet. Hon går bland annat igenom vilka företagsformer som passar vem till hur du skapar ett framgångsrikt företag genom försäljning och marknadsföring.

  Läs som: Bok

  bokomslagsbild
 5. På verksamt.se hittar du användbara checklistor och har du har även möjlighet att starta ditt företag direkt via webben.

  Logga för verksamt.se
 6. Boken handlar om hur du blir framgångsrik inte trots att utan för att du är snäll mot kunder, nätverk, kollegor och konkurrenter. Men boken handlar också om hur du är snäll mot dig själv och ditt företag. Att vara snäll betyder nämligen inte att vara mesig eller låta sig bli överkörd; det finns ingen motsättning mellan att vara snäll och vara bra på affärer.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild