Ungt företagande

Ung kvinna och ung man sitter framför dator och diskuterar

Är du ung och drömmer om att starta eget företag? Här hittar du inspirerande boktips om unga framgångsrika entreprenörer som berättar hur de gjort och ger sina bästa tips på hur du kan göra!

I detta videoklipp berättar Therese Lindgren om hennes erfarenheter om att starta och driva egna bolag.

 1. 101 unga entreprenörer

  av Pauline Grindvall

  Entreprenören och författaren Pauline Grindvall har intervjuat 101 unga entreprenörer i vitt skilda branscher. De delar med sig av sina tankar, tips och idéer för både med- och motgång.

  Läs Boken

  bokomslag
 2. En praktisk handbok för dig som funderar på att starta ett eget företag. Boken innehåller tydliga guider, konkreta exempel och handfasta råd i utvecklingen av dig själv som företagare och entreprenör.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild
 3. Från blogg till business är historien om hur den blyga hästtjejen från landsbygden utanför Norrköping blev rikskänd och skapade ett miljonimperium från sin laptop. Tyra Sjöstedt driver en av Sveriges största bloggar, äger flera egna företag, har ett eget klädmärke och 15 anställda.

  Läs som Bok

  Bokomslagsbild
 4. Den här boken är gjord för att du ska ha det kul och tjäna pengar och lära dig vad det kan betyda att ha ett eget företag så småningom.

  Läs som: Bok

  Bokomslagsbild