Bunkeflostrands fritidsgård

Malmös fritidsgårdar

Du som går i årskurs 6 och uppåt (till 18 år) är välkommen till oss. Allt som vi gör här bygger på era egna idéer och intressen. Du får stort inflytande och får vara delaktig i planeringen av vad vi ska göra.

När du kommer hit finns det personal som skapar en trygg plats att hänga på, och tar tillvara tankar och idéer som du har. Här jobbar vi för att tjejer och killar ska kunna ta lika myckets plats och vi vill veta vad du vill göra!

Öppettider i sommar

  • Måndag: kl. 13.00–21.30
  • Tisdag-Fredag: kl. 13.00–18.00

Tänk på att vi inte alltid är på gården när vi har öppet. Ring oss eller håll koll på sociala medier för uppdaterad information!

Aktiviteter

Konstsällskapet på Gottorp är en grupp på sju personer som startades under VT 2018, för att undersöka konstens och sina personliga uttryck. Konstsällskapet är även projektägare av ett Graffitiprojekt som ska genomföras i augusti/september i samarbete med Streetcorner.

Ht 2018 planeras det att starta en tidningsgrupp som kommer trycka Gottorpskolans egna tidningsblad.

Ht 2018 planeras det att öppna en station för digital produktion, där du som är intresserad av att producera musik kan komma och lära dig att arbeta i musikproduktionsprogrammet Cubase. Det kommer att finnas coacher på plats.

Ht 2018 slår vi upp portarna för vår öppna verksamhet, där du kan komma och hänga med dina kompisar eller hitta på någon kul aktivitet. (Öppettider för detta kommer inom kort).

Allt är gratis!

Sommar med oss!

I sommar kommer vi att arrangera olika spontana och planerade aktiviteter tillsammans med Tygelsjö och Oxie fritidsgård. Följ oss på instagram, för att hålla koll på vad som är på gång!  

Fritidsgårdarna hänger också på Urban beach i sommar!

Hitta hit

Fritidsgården finns i lokaler på Gottorpskolan på Per Josephssons väg 2.

Personal

Mathilda: 0708-25 57 94
Louise: 0721-85 22 15
Pontus: 0733-76 26 40
Sunny: 0768-66 78 87 

Tillgänglighet

Alla ska känna sig välkomna och bekväma med att besöka fritidsgården. Lokalen är anpassad för rullstolsburna.

Fritidsrådet

Vill du planera och utföra olika aktiviteter som är inkluderande och gränsöverskridande för Malmös unga? Gå med i Fritidsrådet!

Sociala medier

Bunkeflostrands fritidsgård – Instagram
#Malmösfritidsgårdar – Instagram

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-07-25 09:39