Husfasaden

Lokaler/boka lokal

Här kan du läsa om alla de lokaler som finns i huset.

Medlemmar kan boka lokaler här

Caféet - ett medlemscafé
I caféet finns det, förutom frukt, kakor och lättare mat, även spel, datorer, tidskrifter, böcker med mera. Caféet är också utrustat med en scen med bra backline, ljud och ljus. Vi strävar efter att ha ett så hållbart utbud som möjligt. 

Dansstudio
Danssalen är utrustad med speglar på två väggar och en modern ljudanläggning som tar cd-skivor och dessutom har mp3-uttag.  

DJ-rummet
Rummet är utrustat med bra digitala CD spelare, mixer samt vinylspelare.

Foajén
Foajén är det första du möter när du kommer till Arena 305. Här finns det utställningsmöjligheter för både bildkonst och annat, för vad detta rum mer kan användas till sätter bara fantasin gränsen för.

Replokalerna
De fem replokalerna är utrustade med en elbas, två elgitarrer med tillhörande förstärkare, ett trumset, sånganläggning samt en keyboard. I en lokal finns det akustiskt piano och gitarr.

 Studio
De tre studiorna är utrustade med en musikdator och inspelningsmöjligheter. Programmen som finns tillgängliga är Reason 6, Garage Band 11, Logic X samt Ableton Live. Vi hjälper dig alltid att komma igång i studion.   

Konferenslokal
Hos oss har du möjlighet att hyra lokal till ditt möte eller konferens. Vi har lokaler för upp till 125 personer. Lokalerna är utrustade med både bild och ljud.

Senast ändrad: 2018-08-27 10:21