Ung fritid – Västra hamnen

Malmös fritidsgårdar

Du som går i årskurs 6 och uppåt (till 18 år) är välkommen till oss. Allt som vi gör här bygger på era egna idéer och intressen. Du får stort inflytande och får vara delaktig i planeringen av vad vi ska göra.

När du kommer hit finns det personal som skapar en trygg plats att hänga på, och tar tillvara tankar och idéer som du har. Här jobbar vi för att tjejer och killar ska kunna ta lika myckets plats och vi vill veta vad du vill göra!

Öppettider i sommar

Årskurs 6

  • Tisdag–torsdag kl. 15.00–18.30
  • Fredag kl. 15.00–20.00

Årskurs 7 till 18 år

  • Tisdag–torsdag kl. 15.00–20.30
  • Fredag kl. 15.00–22.00

Tänk på att vi inte alltid är på gården när vi har öppet. Ring oss eller håll koll på sociala medier för uppdaterad information!

Aktiviteter

Här kan du träffa vänner, pyssla, vara med på utomhusaktiviteter, spela biljard och pingis, dansa, läsa tidningar, baka, spela tv-spel och sällskapsspel, prata eller bara vara. Här kan du också låna skejtboard och skejta i stabelbäddsparken precis utanför! Allt är gratis!

Sommar med oss!

Håll koll på våra sociala medier för att se vad vi hittar på nu under sommaren!

Fritidsgårdarna hänger också på Urban beach i sommar!

Hitta hit

Fritidsgården ligger på Stapelbäddsgatan 14.

Fritidskort

För att ta del av utbudet på fritidsgården behöver du ett fritidskort. Det är gratis och det enda som behövs är vårdnadshavares underskrift på en blankett.

Kom förbi fritidsgården så hjälper vi dig!

Personal

Adel:
Norka:
Patrik:  0708-705439
Sara: 0723-809531
Susanne:

Fritidsrådet

Vill du planera och utföra olika aktiviteter som är inkluderande och gränsöverskridande för Malmös unga? Gå med i Fritidsrådet!

Sociala medier

Ung fritid – Instagram
#Malmösfritidsgårdar – Instagram

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-07-25 11:04