Publicerad 2015-09-22 14:47

Senast uppdaterad 2017-01-13 11:18

Renovering av Cirkuslekplats

Visionsbild Cirkuslekplatsen

Visionsbild Cirkuslekplatsen

Cirkuslekplatsen i Nydalaparken renoveras. Cirkustemat och elefanterna – också de på renovering - kommer att behållas. Utöver detta får lekplatsen en massa annat roligt.

I försommar kan alla leksugna åter ta plats i manegen i Nydalaparken. Cirkuslekplatsen är en av Malmös första temalekplatser och genomgår nu en omfattande renovering.

Cirkustemat och elefanterna – också de på renovering - kommer att behållas. Utöver detta får lekplatsen en massa annat roligt.

Vid entrén kommer det finnas en biljettkassa för inköp innan showen börjar. Cirkusartisterna kan svinga sig i trapetsen, klättra i det höga nätet, rida på elefanterna och tämja lejon. Det kan hända att publiken även stöter på en och annan jonglerande säl. I logen kan clownerna öva på sina knasiga cirkusnummer. Utanför cirkustältet, under det blommande näsduksträdet, kommer det finnas ett eget krypin för cirkusartisterna. Här kommer clowner och tigertämjare kunna vila i hängmattan eller dricka saft vid de färgglada borden innan de går in i cirkusvagnen som tar dem vidare till nästa färgglada äventyr.

Välkommen att leka i maj!