Publicerad 2018-10-24 10:01

Senast uppdaterad 2018-10-24 10:05

Jul på Katrinetorp 7-9 december

Huvudbyggnaden på Katrinetorp Landeriunder julmarknad, med snö och ljus.

Den årliga julmarknaden på Katrinetorp Landeri i Malmö bjuder på tradition med moderna inslag och pågår under tre dagar, i år helgen den 7-9 december. Här blandas svenskt hantverk med blommor, mat och antikviteter i gårdsmiljö, ute och inne.

I marknadsstånden finns traditionellt hantverk, som handstöpta ljus, karameller, halmslöjd, korgmakeri, fårskinnsprodukter, träslöjd och handstickat. Matmarknaden har förstås julfavoriter som ost, honung senap, bröd, korv och mycket annat.

Vi slår upp dörrarna till den vackra, röda och vita huvudbyggnaden med dekorationsmålningar och möblemang i tidstypisk empirestil. Här kan du äta julgröt, klenäter och annat gott under kristallkronorna, se den grannaste granen i stan och njuta av blommande juldekorationer i alla rum och salar.

Servering, jullekar, musik och aktiviteter både ute och inne, för stora och små besökare. I allén tänds hundratals marschaller när mörkret faller och Malmös lucia kommer på besök med sång, tärnor och tända ljus, i traditionellt luciatåg på gårdsplanen.

Entré 80 kr, fri entré för barn under 15 år.

Öppet fredag kl 12 - 20, lördag-söndag kl 10 - 17