Aktiviteter och evenemang

Sommar i Torup.

I Torup finns aktiviteter och platser för både stora och små under alla årstider. Här finner du vägar för motion och friluftsliv. Här upptäcker du spår för lek och lärande. Här upplever du kultur och historia i slott och park. Och vill du själv stå för aktiviteterna finns möjlighet att hyra en passande lokal.

Väck vårlusten i Torup

Nu vaknar naturen. Bladknopparna sväller, de första späda skotten lyser gröna och vi människor längtar ut till skogen. Gå ut och upptäck hur djur och växter vaknar upp och återvänder efter vinterns vila. Följ med på guidningar och föredrag för att lära dig något nytt eller hitta inspiration till egna utflykter.

Säsongspremiär för guidade turer i Torups slott

Även i år arrangerar Malmö stad i samarbete med In-Sight guidade visningar för allmänheten i Torups slott. Varje söndag kl 11 och 12.30 fram till den 21 oktober. Bokningar för privata grupper sker direkt via In-Sight.
Läs mer

Pollineringsveckan 19 – 27 maj

Pollineringsveckan lanseras av nätverket Pollinera Sverige för att sprida kunskap om vad alla bin, fjärilar, blomflugor och skalbaggar behöver för att överleva. Under perioden firas också World Bee Day 20 maj och 22 maj firas internationella dagen för biologisk mångfald.
Läs mer

Vårkalendarium (pdf, 310.8 kB)

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-05-16 11:01