Juniora och Unga Panora

Biograf Panora är Malmös nya filmhus på Möllevången. Panora driver en omfattande barn- och ungdomsverksamhet under namnen Juniora (0-12 år) och Unga Panora (från 13 år).

Juniora - barnens biograf

Juniora visar filmer från hela världen för de yngsta filmälskarna upp till 12 år. Förutom filmvisningar kommer det bjudas på premiärkalas och prova-på-workshops, ges möjlighet att träffa regissörer och skådespelare och en massa annat kul!

Unga Panora - din vän i filmdjungeln

Unga Panora vänder sig till dig i tonåren och upp till ung vuxen. Unga Panora guider dig i de stora filmutbudet, hittar filmerna du inte visste dans och tipsar om vad som är särskilt sevärt på repertoaren. Unga Panora specialsyr filmevent, är reflekterande och innovativ, blandar gärna konst- och kulturformer och har högt i tak för egna påhitt och initiativ. Unga Panora har ett lekfullt hjärta, tar unga på allvar och låter dig vara precis så delaktig som du vill vara.

Fakta

Biograf Panora är Malmös nya filmhus i hjärtat av Möllevången, en mötesplats för filmkonsten där kvalitetsfilm för både vuxna och barn lyfts fram. Fokus ligger på svensk och utländsk kvalitetsfilm och utöver repertoaren erbjuds även filmfestivaler, samtal och evenemang. Hos Panora får du ta del av berättelser som väcker tankar, ger mening och sätter ljus på vår samtid. Filmer att uppleva och överraskas av.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2015-03-04 16:35