Bra att veta om loppmarknader

Överblivet material

På Drottningtorget finns container för överblivet material finns på sidan av torget, vid Norra Vallgatan, och får användas av alla försäljare. Det finns toaletter på baksidan av Boulebaren och det finns en betaltoalett på Norra Vallgatan.

På pakethållarloppisarna har du som försäljare ett eget ansvar att ta med dig överblivet material. Det finns alltså ingen container för avfall på plats.

Utbud

Försäljning av livsmedel, blommor, cyklar, nytillverkade varor samt förbrukningsmaterial som till exempel schampo och smink, är inte tillåtet på loppmarknaden. Livsmedelsförsäljning hänvisas till salutorgen.

Torgvärd

Under hela dagen finns en torgvärd på plats. Torgvärden arbetar för att loppisen upplevs som trevlig och positiv. Du känner igen värden på att de bär gula västar.

​Drottningtorget

Tidigast kl: 9.00 får du tillgång till försäljningsplatsen. Kl 9.15 går din plats till någon annan, så var på plats i tid. Kl 15.00 stänger loppisen och senast 15.30 ska platsen vara städad och tom. Försäljningsplatserna som är 3 x 2 meter, är i förväg markerade. Du hyr enbart platsen så om du vill ha bord, klädställning etc. får du ta med detta själv. Det kostar 150 kronor och betalas i P-automat som tar Visa-, Master- och Eurokort, samt vissa bensinkort.
Tänk på att du inte kan betala med mynt i P-automaterna.
Du kan även betala med Swish på 123 593 14 98 - skriv in ditt platsnummer, namn eller personnummer.

Obs! Torgvärden kan inte ta emot betalningar.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-04-10 17:14