Skola

 foto: Andreas Nilsson/ Malmö Museer

Till Malmö Museer är barn och unga, elever och lärare, varmt välkomna! Museets pedagoger levandegör historia, teknik och natur, erbjuder spännande experiment och ser till att ni får det där lilla extra.

Vi har visningar av utställningar och pedagogiska program med en mängd olika teman! En del av våra utställningar och program ingår också i Science Center Malmö Museer.

Teckentolkad introduktion till Malmö Museers pedagogiska verksamhet:

Foto: © Jenny Eliasson/Malmö Museer

Fyra dagars äventyr i Bokskogen à la Robin Hood, fånga plankton och titta i microskop, gör din egen flagga och hängande mobiler utifrån FN:s globala mål ...

Klicka här för att kolla in museets lovaktiviteter 2018!

Boka höstens program

Från och med den 7 maj är du välkommen att boka höstens pedagogiska program. Du mailar till museets bokning på boka.museum@malmo.se  för att anmäla ditt intresse. Observera att du som pedagog endast kan boka in din egen klass!

En hållbar framtid - Agenda 2030

Missa inte denna spännande utbildning i hållbar utveckling som består av 5 träffar. Målet är att ge eleverna både djupare kunskap och handlingskompetens. Utbildningen genomförs i samarbete med Kretseum, Sysav och Marinpedagogiskt center. För årskurs 7–9. Anmälan senast 24 augusti 2018.
Här läser du mer om programmet och om anmälan. (pdf, 457.2 kB)

Öppna aktiviteter

Vill du ha mer information om våra öppna arrangemang och aktiviteter, såsom kreativa verstäder, klicka här!

Naturbussarna

Naturbussarna skjutsar kostnadsfritt Malmös förskolor och grundskolor till naturen! All information om bokning och vart ni kan åka hittar du här.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-06-26 14:47