$left
$middle

Digitala spel

Oavsett om du är en inbiten gamer eller bara nyfiken, är denna spelhändelse något du absolut inte vill missa. Prova de hetaste spelen, upplev den senaste tekniken inom gaming eller turnera i Street Fighter eller Guilty Gear: Strive.

Här finns en mångfald inom den digitala världen som erbjuder något för alla. Från actionfyllda äventyr till sport- och strategispel – något för varje smak och åldersgrupp.

Malmö Electronic Gaming Association (MEGA), Malmös lokala spelförening, kommer att hålla i demonstrationer av de senaste nyheterna för PlayStation 5, Xbox X/S Series och Nintendo Switch. Här finns också de legendariska e-sportarna Female Legends på plats, redo att bjuda in dig till sin värld.

Dessurom kan du turnera i Street fighter 6, Tekken 7 eller Guilty Gear: Strive. Ett bra tillfälle att visa upp dina färdigheter, träffa likasinnade och kanske till och med vinna ett pris?!

Här kan du både njuta av dina favoritspel och lära dig mer om gamingkulturen. Välkommen att dyka in i den digitala världen med oss! 

Länk till föreningarna:

Program

MEGA:s Arenaområde | Öppet hela evenemanget

Ta chansen att utmana dina vänner eller träffa nya spelkompisar i MEGA:s Arena-område. Här kommer det att finnas olika digitala spel där du och ditt lag kan utmana motståndarlag i en adrenalinfylld "player vs player"-arena.

Vinnande lag kan förvänta sig att få priser sponsrade av Xbox. Du hittar Arena-området i det digitala spelrummet, som håller öppet samma tider som Malmö Game Week.

Välkommen oavsett om du kommer för att tävla eller bara för att ha roligt. Vi ser fram emot att se dig där!

Tipsrunda: TV-spel | Lördag från 10:00

En tipsrunda med tema tv-spel. Du kan delta i rundan från kl 10:00 på lördag ända fram till stängning. Startpunkten är i det digitala spelrummet.

Det kostar inget att delta, men de med bäst resultat kommer att belönas med fina priser! Kom och testa dina kunskaper, ha roligt och ta chansen att vinna.

Highscoretävlingar | Öppet hela evenemanget

I vårt digitala spelrum kan du utmana dig själv i att sätta ett highscore i olika spel. Du har chansen att vinna fantastiska priser och det kostar inget att delta!

Du kan ta del av tävlingen från det att eventet öppnar tills 30 minuter före stängning. Har du vad som krävs för att toppa listorna? Vi ser fram emot att välkomna dig och ser till att du får en möjlighet att visa dina färdigheter!

Digitalt racingrigg | Öppet hela evenemanget

MEGA, i samarbete med Playseat, bjuder in till en adrenalinfylld digital racingupplevelse! Ta plats bakom ratten, tryck gasen i botten och försök att sätta den bästa tiden.

Du hittar oss i det digitala spelrummet, som håller öppet samma tider som Malmö Game Week. Varje dag kommer vi att tävla ut fantastiska priser från Playseat.

Oavsett om du är en erfaren digital racer eller en nybörjare, väntar en spännande upplevelse på dig. Vi ser fram emot att se dig där!

Turneringar

Lördag från kl 10:00

Från 10:00 | Tekken 7
Från 12:00 |Guilty Gear: Strive

Från 14:00 | Street fighter 6

Anmäl dig till turneringarna och läs mer här.

Lördag från kl 13:00

Super Mario Smash Bros

Samtliga turneringar följer formatet "dubbel elimination", vilket innebär att du måste förlora två matcher för att bli utslagen.

Deltagandet i turneringarna är kostnadsfritt om du redan har betalt inträdesavgiften till Malmö Game Week.

Anmäl dig till Super Mario Smash Bros-turneringarna här.

Bli medlem i Malmö Fighting Games Association här.

sv