$left
$middle

Marknadsområde

I år har vi maxat vårt marknadsområde! Hitta allt från spel, design till nördiga prylar på vår nerdMarket, Artist Alley och i någon av alla pop up-spelbutiker.

Nytt för i år är att du kan fynda nördiga föremål på nerdMarket för att fortsätta vidare till Artist Alley och botanisera bland kreativa produkter av speldesigners och konstnärer.

Som att inte detta var nog har spelbutikernas område växt sig större i år. Här kommer finnas allt tänkbart inom olika genrer, teman och utföranden! Förbered dig för en helhetsupplevelse med alla spelvärldens läckerheter!

Artist Alley

Fenomenet Artist Alley är återkommande inom spelevenemang och finns över hela världen. Här kan besökare möta konstnärer, både professionella och amatörer, som ställer ut sina verk för försäljning. Köp allt från prints och böcker till knappar, nyckelringar, stickers, smycken. Motiv inom pop- och nördkultur är vanliga, men det finns också konstnärer som har med mer originella verk.

nerdMarket

nerdMarket har varit ett omtyckt nedslag på en rad olika evenemang. Här kan du fynda allt från retrospel, brädspel och rollspelstillbehör till retroleksaker och japanska godsaker. Alla nördiga prylar du kan tänka dig – både sprillans nytt och andra hand!

Butiksområde

På det utökade spelbutiksområdet ställer alla möjliga spelverksamheter upp sina pop up-butiker. Här kommer finnas allt från retrospel och merch till samlarkort och spelnyheter.

Playoteket
I Playotekets butik kan du köpa alla möjliga spel. Skaparen av spelet Drakborgen kommer finnas på plats för signering av spelet på lördag 16:30.

Maginarium
Popkulturprylar från popkulturälskare. Ett kreativt företag skapat av kärlek till spel, filmer, manga, rollspel och brädspel.
 
Mind Stage
Mind Stage specialiserar sig på TCG-kort (samlarkort) och tillbehör.

Tier 1
Stort utbud av singel cards med mera och annat inom TCG, samlarkortspel.

Retroplay
Specialiserade på Nintendo retrospel. Kommer sälja konsoler, spel och tillbehör till Nintendo 8-bit, Supernintendo, Nintendo 64, Gamecube, Wii, Gameboy och Nintendo DS. Allt med 1 års garanti.

Kiosker
I kioskerna hittar du dryck, snacks, godis och lättare mat.

Food Truck
Globelize Food Truck säljer “buns” med smaker från hela världen.

sv