$left
$middle

Rollspel

Gör dig redo att möta drakar, Stormtroopers eller zombies i en fantasifull spelform som bygger på gemensamt berättande. Oavsett om du är en veteran eller bara sugen på att prova på rollspel, så kommer det att finnas något för dig.

Kärnan i rollspel är samarbetet mellan spelarna och spelledaren, där alla bidrar till en historia och ett gemensamt äventyr – var och en i rollen som sina fiktiva karaktärer. Temat kan variera stort; från klassisk fantasy och science fiction till historia och postapokalyptisk överlevnad.

På området kommer det att finnas möjlighet att prova på en mängd olika rollspel, skapa karaktärer och dyka in i världar fyllda av magi, monster, hjältar och skurkar – allt under handledning av erfarna spelledare från Malmöföreningen Rollspelssällskapet.

Kom och testa rollspelen Dungeons & Dragons, Star Wars, Skjut Dom I Huvudet, For The Queen och Dread – eller varför inte ett spel från svenska rollspelsföretaget Fria Ligan AB, som Mutant: År Noll eller Svärdets sång?

Vi ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för äventyr och berättelser!

Program:

Här kan du slå dig ner spontant men också anmäla dig till ett spännande Battle Royal-spel där du får chansen att testa dina skills mot andra spelare och vinna pris.

Drop in | Öppet under hela evenemanget

Under hela evenemanget finns möjlighet att testa på rollspel. Hoppa in i ett drop-in-drop-ut spel där du spelar så länge du vill, eller häng med på ett spännande äventyr som kan vara mellan 30 min och ett par timmar.

Turnering | Battle Royal | Söndag 12:00–16:00
Biljetter släpps 2023-08-25. Platserna är begränsade så skynda på och anmäl dig.

Turneringen är till för alla oavsett vana. Kom och lär dig hur du spelar under evenemanget och avsluta med att testa en riktig turnering.

Du gör din egen karaktär enligt följande riktlinjer. Karaktärer kommer att godkännas på plats innan spelet, så ha en läsbar version av ditt karaktärsblad för oss att kolla igenom.

Har du frågor kan du mejla oss på kontakt@rollspelssallskapet.se

sv