Intresseanmälan - utställningsträdgård

Nu är det dags att skicka in ditt bidrag till Malmö Garden Shows utställningsträdgårdar 2020!
Malmö Garden Show har temat ”hållbarhet” under 2020 men det är frivilligt att följa detta tema i er trädgård.

Som utställare har du möjlighet att tävla i ”Best in Show” där bästa utställningsträdgården utses av en jury som består av internationell expertis med anslutning till trädgård och odling och ”publikens pris”!

Tävlingsinformation


Som utställare erbjuds ni en yta på utställningsområdet på 50-70 kvm. Trädgården skall minst hålla 50kvm.

Uppbyggnaden av trädgårdarna startar (frivilligt) en vecka innan öppning (18 maj) och rivning sker från kl. 18.00 på söndagen 31 maj och skall vara klar senast måndagen 1 juni 16:00.

Malmö Garden Show står för jord och grus och kan också vara behjälpliga med markarbetet så som grävning av hål för träd mm. Allt görs i samråd med MGS och efter behov. Vatten, el och en del redskap finns också på plats.

Ni får ha egen företags-/verksamhetsinfo på plats vid er trädgård, och vi ser gärna att ni har en representant på plats under arrangemanget som kan svara på frågor kring er utställning.

MGS tillverkar skyltar till varje trädgård där en beskrivande text om trädgården skall finnas samt eventuella sponsorloggor.

Ni står för egna omkostnader i samband med uppbyggnaden av utställningen. MGS erbjuder en ersättning på 30 000 kr + moms per antagen trädgård.
Sponsorinformation

Tävlingsdeltagare skapar egna överenskommelser med leverantörer och sponsorer.

En leverantör kan stå som sponsor till ”trädgård X”. Det kan vara flera leverantörer till samma trädgård.

  • Sponsorn har rätt att benämna sig "Stolt sponsor till ”Trädgård X”.
  • Sponsorn har rätt till logga på platsskylt vid ”Trädgård X”.
  • Sponsorn har rätt till två biljetter till onsdagens VIP-kväll.


Tävla i "Best in Show" och publikens pris


Alla trädgårdar tävlar om Best in Show har chans att vinna 20 000 kr. Juryn består av experter inom trädgård och odling. Bedömningsprocessen sker dagen innan öppningen. Även besökarna kan rösta på sin favorit under hela utställningen där vinnaren utses på söndagen.

Vi har ett stort trädgårdsmingel för särskilda gäster och utställare på onsdagskvällen som alltid är en uppskattad höjdpunkt och en chans att knyta kontakter inom trädgårdsbranschen.

VIP-fest och trädgårdsmingel


Alla utställare har tillgång till VIP-tältet under hela Malmö Garden Show. Med ert tävlingsbidrag följer en inbjudan till VIP-minglet kvällen innan öppning, där speciellt inbjudna inom trädgårdsbranschen medverkar.

Anmälan

Sista ansökningsdatum är den 24 januari 2020 och vi återkommer med besked om eventuell platstilldelning senast den 31 januari 2020.

För mer information och intresseanmälan skriv till linnea.dickson@malmo.se