$left
$middle

Var inte rädd lilla krabban med Malmö Stadsteater

Följ med på en förtrollande resa om rädslor och vänskap för hela familjen. En berättelse som inspirerar till mod och nyfikenhet. Från 3 år.

Lilla Krabban och Jättestora Krabban bor i en liten vattenpöl bland klipporna. En dag bestämmer de sig för att utforska det stora havet. Där finns massor av roliga fiskar, mumsigt sjögräs, och man kan springa runt på havsbotten och leka kurragömma. Men Lilla Krabban är rädd för vågorna i havet. Kanske är det ändå bäst att ge upp och återvända hem?

Malmö Stadsteaters dramatisering av Chris Haughtons populära barnbok Var inte rädd, Lilla Krabban inspirerar till mod och nyfikenhet.

I Karim Rasheds bearbetning och regi, tar Lilla Krabban med både barn och vuxna på en inspirerande resa om mod, nyfikenhet och upptäckarglädje. Berättelsen är ett hjärtevärmande äventyr som visar att rädslor kan övervinnas med en vän vid sin sida. Föreställningen har skapats i samarbete med flera förskolor i Malmö, där barnen där har fått dela med sig av sina tankar, teckningar och idéer.

Från 3 år.


Biblioteken på besök!

Från tisdag till fredag hittar du Biblioteken i Malmö vid barn- och familjeföreställningarna. Här erbjuds barnen både pyssel, sagor och böcker, samt en möjlighet att lära sig mer om vad man kan göra på Malmös bibliotek.


Spelplatser

Föreställningen visas på olika platser. Läs mer om spelplatserna på : Våra spelplatser - Malmö stad (malmo.se)


Tillgänglighetsanpassning

  • Hörselnedsättning
  • Synnedsättning

Föreställningen den 28 juni kl. 14.00 kommer att teckenspråkstolkas samt syntolkas.

Mer information om Risebergaparken

  • Risebergaparken ligger i stadsdelen Riseberga, Husie. Där finns även en liten lekplats och kring den finns småhus från slutet av 50-talet.

  • Plats Ringbergagatan 2

sv