$left
$middle

Domino med Skånes Dansteater

Domino är inte bara en dansföreställning. Det är en explosion av glädje och energi med magnifika kostymer, live-DJ och en helt ny koreografi av Erika Silgoner.

Domino är inte bara en dansföreställning. Det är en explosion av glädje och energi med magnifika kostymer, live-DJ och ny koreografi av Erika Silgoner.


I Domino omges publiken av fantastiska varelser och när scenografin växer fram skapas en färgsprakande värld full av intryck. Allt detta väcks till liv i den pulserande musiken signerad föreställningens DJ och ljuddesigner Tuomas Norvio.


Domino lyfter teman som fred och glädje. Drömmen om att riva murar av misstro och föreställa sig en mer inkluderande värld, där samexistens ses som en rikedom.


Tolv dansare och en DJ från Skånes Dansteater bjuder upp till ett party. En häpnadsväckande dansföreställning där publiken får uppleva en fusion av ljud och visuella element.


Dansa med Dansteatern

Veckorna innan kommer Malmö museum i samarbete med Dansteatern att arrangera dansworkshoppar på borggården. Håll utkik efter workshopparna i Malmö museums program för ”Sommar på slottet”.

Välkommen att dansa in sommaren med oss.


Tolkning

Föreställningen tisdag 9 juli klockan 19.00 kommer att teckenspråkstolkas samt syntolkas.

Så fungerar syntolkningen


Spelplatsen

Läs mer om Mölleplatsen

Tillgänglighetsanpassning

  • Hörselnedsättning
  • Synnedsättning

Mer information om Mölleplatsen

  • Mölleplatsen vid slottsmöllan är en stor öppen gräsyta invid slottsträdgården och Malmö Museer.

  • Plats Malmöhusvägen 10

sv