$left
$middle

Karaoke in the Park

Gör dig redo för "Karaoke in the Park" med Mattis och Nannalovisa på Pildammsteatern! Kliv in i rampljuset och låt scenen bli din!

Ta chansen att bli stjärna för en kväll. Vare sig du vill sjunga för glatta livet eller njuta när andra bjuder på sig själva, så är du välkommen till Karaoke in the Park!

Karaokevärden Mattis har en lång rad oförglömliga framträdanden på sitt CV, från barer i Kalifornien till Mauerpark i Berlin. Och så klart, två år med Malmö Sommarscen!

Under denna oförglömliga kväll kommer hon att både vara er värd, ledstjärna och allra största fan. Förvänta er massor av applåder och kärlek efter varje framträdande. Med sig har hon sin bästis och vapendragare Nannalovisa som sköter spakarna, och dessutom två hemliga gäster!

Kom hit själv, med familjen, jobbkompisarna eller varför inte hela kompisgänget! Och kom ihåg, ett bra karaokeframträdande handlar inte om att sätta alla tonerna utan om att bjuda publiken på en show! Det här är kvällen för er som behöver få ut lite känslor, kärleksförklara någon eller bara göra det ni alltid drömt om – stå i rampljuset och förenas med Malmöpubliken i eufori och stjärnglans! Eller bara luta er tillbaka och njuta av alla Malmös oslipade diamanter.

Skriv in datumet i era kalendrar omedelbart och börja öva i duschen.


Läs mer om Pildammsteatern


Mer information om Pildammsteatern

  • Pildammsteatern är en amfiteater belägen i Pildammsparken i Malmö. Det har spelats friluftsteater i Pildammsparken sedan 1914.

  • Plats John Ericssons väg 43

sv