$left
$middle

Almaz Yebio Trio

Följ med på en jazzresa genom tid och rum när Almaz Yebio tillsammans med sin trio utforskar personliga favoriter från när och fjärran.

Följ med på en jazzresa genom tid och rum när Almaz Yebio tillsammans med sin trio utforskar personliga favoriter från när och fjärran. Svängiga rytmer varvas med vackra ballader i en konsert full av lekfullhet och spontanitet.

Trion, bestående av sångerskan Almaz Yebio, basisten Mats Ingvarsson och gitarristen Krister Jonsson, har efter över 20 års samarbete hittat en enastående kemi som ger nytt liv åt välkända klassiker.

Med låtar skrivna av Paul Simon, Peter Gabriel och Gilberto Gil, samt eget material, tar de med dig på en resa genom jazzens värld och bjuder på en mångsidig förmåga att blanda både språk och stilar.

Missa inte chansen att ta del av en mysig jazzkväll ute på Limhamn. En musikalisk expedition där gränser suddas ut och musiken förenar människor oavsett språk eller ursprung. Det blir en kväll att minnas, fylld med kärlek, passion och fantastisk musik!


Medverkande

Almaz Yebio: sång

Mats Ingvarsson: bas

Krister Jonsson: gitarr



Läs mer om Dragörkajen

sv