$left
$middle

Didi och Gogo väntar på bussen med Dockteatern Tittut

Didi & Gogo väntar på bussen är en berättelse om väntan, vänskap och de små äventyren i vardagen. 2–7 år.

Didi & Gogo väntar på bussen är en berättelse om väntan, vänskap och de små äventyren i vardagen. När Didi och Gogo sätter sig på en bänk för att vänta på bussen, dröjer det längre än vanligt. Men i stället för att bli uttråkade förvandlas deras väntan till ett spännande äventyr. De får syn på små detaljer runt omkring sig – en hund som rusar förbi, fallande regn, träd som blommar ut. Till och med själva bänken blir en plats för deras lekfulla dans.


Under tiden de väntar hinner Didi och Gogo både gräla och skratta tillsammans och de inser att det är deras vänskap som är det allra viktigaste, inte resan de väntar på. Didi & Gogo väntar på bussen är en föreställning som visar hur vardagliga stunder kan öppna upp för kreativitet och lek. Missa inte chansen att dela denna upplevelse med dina nära och kära. Ett äventyr väntar, oavsett om bussen kommer eller inte.

2–7 år.


Biblioteken på besök!

Från tisdag till fredag hittar du Biblioteken i Malmö vid barn- och familjeföreställningarna. Här erbjuds barnen både pyssel, sagor och böcker, samt en möjlighet att lära sig mer om vad man kan göra på Malmös bibliotek.


Tolkning

Föreställningen fredag 12 juli klockan 14.00 kommer att teckenspråkstolkas samt syntolkas.

Så fungerar syntolkningen


Spelplatser

Läs mer om våra spelplatser


Tillgänglighetsanpassning

  • Synnedsättning
  • Hörselnedsättning

Mer information om Sevedsplan

  • Sevedsplan är ett torg i Malmö som ligger i Södra Sofielund där det finns en lekplats och fontän blandat med grönområden.

  • Plats Jespersgatan 15

sv