$left
$middle

A lucky strike med Intrepidos

Stig in i Intrepidos föreställning A Lucky Strike – en förtrollad tidsportal som öppnas mitt på Konsthallstorget, full av mysterium och fantasi.

Stig in i Intrepidos föreställning A Lucky Strike – en förtrollad tidsportal som öppnas mitt på Konsthallstorget, full av mysterium och fantasi. Publiken bjuds på en cirkusupplevelse där linan inte bara är en scen för balanskonst, utan även en mötesplats för akrobatikens mest andlösa kontorsionism, där artister vrider sina kroppar på de mest märkvärdiga sätt.


I detta magiska ögonblick, mellan svindlande dansnummer och fingerfärdig jonglering, möter vi Xuxuca och Chocolate – två orädda varelser på en evig jakt efter sitt öde. De interagerar med publiken och skapar en spännande dynamik.


A Lucky Strike är en cirkusföreställning för hela familjen, från den yngsta till den äldsta, som kommer att få alla att häpna och förundras. Publiken får följa med in i en fantasivärld där allt är precis som vi drömt det.


Tolkning

Föreställningen kommer att teckenspråkstolkas samt syntolkas.

Så fungerar syntolkningen.


Spelplatsen

Läs mer om Konsthallstorget



Tillgänglighetsanpassning

  • Hörselnedsättning
  • Synnedsättning

Mer information om Konsthallstorget

  • Torg med stor cirkelformad scen som även används för skate och kallas för ”Svampen” och har kommit att bli ett av stadens livligaste vardagsrum. Runt torget finns Malmö Konsthall och Magistratsparken med lekplats. Ett stenkast bort ligger Triangelns köpcentrum och en underjordisk parkering.

  • Plats S:t Johannesgatan, 211 46 Malmö

sv