$left
$middle

Freestyle Sensation med Freestyle Phanatix

Urban dans i världsklass med några av Sveriges bästa dansare! Freestyle Phanatix tar det bästa från breakdance, rap och beatboxing och levererar ett performance som kommer få Malmöborna att häpna.

Freestyle Sensation är hiphop-kollektivet Freestyle Phanatix nya föreställning efter succén med Beatbox Sensation. I regi av Kim Bøytler har Phanatix skapat en show som är lika nyskapande som extravagant. En uppvisning med de främsta artisterna just nu inom sina respektive stilar.

 

Här är hiphopens motto, Peace, Unity, Love & Having Fun, bara början! Phanatix tar det bästa från breakdance, rap, beatboxing och streetdance och gör ett performance där de maxar kraften i dansen. Tradition möter nya perspektiv på en scen som blir lika levande och närvarande som artisterna själva.

 

Sedan gruppens start 1998 med föreställningen History of Breakdance på Malmö Opera, så har Freestyle Phanatix varit en föregångare i att producera hiphop-föreställningar i världsklass.

 

En rolig detalj är att breakdance just nu hyllas jorden runt, och har blivit en del av de olympiska grenarna. Tre av artisterna i denna föreställning ingår i svenska OS-gruppen, och dessutom medverkar Ukrainas bästa hopp inför OS-tävlingen 2024!


Medverkande

Maurizio Addone: beatbox

Philip Nordström: beatbox

Ferhat Düz: breakdance

Viktoriia Lie: breakdance

Arturo Castillo: breakdance


Läs mer om Nydalatorget

Mer information om Nydalatorget

  • Nydalatorget är ett litet torg som rymmer en fontän och en staty. Kring torget finns butiker, kaféer och restauranger.

  • Plats Nydalatorget 1, 214 55 Malmö

sv