$left
$middle

Louise Hoffsten

Möt bluesdrottningen Louise Hoffsten på Malmö Sommarscen! Med en karriär som sträcker sig över tre decennier och en ständig närvaro på scen, väntar en oförglömlig kväll. Kom och njut!

Malmö Sommarscen har glädjen att presentera bluesdrottningen Louise Hoffsten! Med över tre decennier inom musikbranschen och nära tjugo studioalbum som rör sig mellan blues, visa och rock, har Louise verkligen berikat den svenska låtskatten. Hennes engagemang för musiken tycks aldrig avta med återkommande turnéer och ständiga närvaro på scenen.


Louise Hoffsten slog igenom på riktigt 1993 med albumet "Rhythm & Blonde". Sedan dess har hon fortsatt att producera hit efter hit och mottagit flera utmärkelser, inklusive en Grammis för årets kvinnliga pop/rock-artist och Musikförläggarnas Hederspris 2022. Och när hon förra året släppte albumet "Crossing the Border" skrev GP att "det är ett verkligt styrkebesked med Louise Hoffsten i sin rätta miljö".


Oavsett om du är en långvarig fan eller nyligen upptäckt henne genom hennes medverkan i TV4:s "Så mycket bättre", är Louise Hoffstens framträdande på Malmö Sommarscen en kväll du absolut inte får missa. Ta chansen att se denna ikoniska artist live!

Mer information om platsen

  • Pildammsteatern är en amfiteater belägen i Pildammsparken i Malmö. Det har spelats friluftsteater i Pildammsparken sedan 1914.

  • Plats John Ericssons väg 43