$left
$middle

Minioner: Berättelsen om Gru

Följ med på en fantastisk resa när Malmö Sommarscen bjuder på den femte filmen i den succéartade filmserien om superskurken Gru och hans gula, tramsiga och älskvärda medhjälpare Minionerna!

Följ med på en fantastisk resa när Malmö Sommarscen bjuder på den femte filmen i den succéartade filmserien om superskurken Gru och hans gula, tramsiga och älskvärda medhjälpare Minionerna! Denna gång får vi njuta av en tillbakablick till hur allt en gång började.


Ta plats i 1970-talets förorter, omgivna av hippies med fjädrar i håret och utsvängda jeans. Där vi får möta Gru som ung. Han beundrar de ökända superskurkarna Grymlingarna och drömmer om att bli en del av deras gäng. För att bli tillräckligt ond och kunna ansluta sig till dem, klurar Gru ut en djävulsk plan.


Som tur är får han stöd från sina lojala följare, Minionerna, som med sin kaosartade humor och charm, hjälper Gru på hans äventyr. Berättelsen om Gru är en underhållande upplevelse för hela familjen, där vi får följa Gru och Minionernas första steg på deras brottsliga bana.


Filmen visas i samarbete med Tillsammans i Förening (TiF) och Folkets Bio Malmö.

Regi: Kyle Balda, Brad Ableson, Jonathan del Val

År: 2022

Land: USA

Språk: Svenska

Längd: 1 tim och 23 min

Från 7 år 


Mer om spelplatsen hos Sommarscen

Address, karta, tillgänglighet och beskrivning av spelplatsen:

Vänskapsparken

Mer information om platsen

  • Vänskapsparken som ligger i Herrgården, Rosengård, har en bra sammankoppling mellan lekplats och parkområdet och är omringad av massa fina träd.

  • Plats Ramels väg 139