Lansering av Open Call

Den 21 mars är du välkommen till lanseringen av vårt Open Call för innehåll till ett publikt program i september. Ett program som du kan vara med och skapa.

  • 21 mars kl. 17.00–19.00
  • Gjuteriet, Varvsstaden

Under kvällen berättar vi mer och presenterar för första gången en översikt över allt som kommer att hända inom Malmö in the making under året. Vi delar också senaste nytt från utlysningen Power of Places, för samtal med beslutsfattare, får en guidad tur i Gjuteriet och en chans att träffas och mingla.

Plats: Gjuteriet, Varvsstaden

Adress: Ångfärjekajen 8

Datum: 21 mars 2023

Tid: kl. 17.00-19.00

Alla platser är nu fyllda och anmälan är stängd.
Vi är otroligt glada för det stora intresset! Skicka ett mejl till malmointhemaking@malmo.se om du vill vara med på en reservlista.

Praktisk info och anmälningsformulär till Open Call för publikt program i september kommer att finnas tillgängligt här på hemsidan från och med 22 mars. Det kommer att finnas många fler tillfällen under åren för info och deltagande och du når oss alltid via malmointhemaking@malmo.se om du har frågor eller vill komma i kontakt med oss. Kom ihåg att anmäla dig till vårt nyhetsbrev och följ oss på Instagram @malmointhemaking för att hålla dig uppdaterad. Vi ser fram emot att ses under året! 

Jag vill anmäla mig till:
Obs! Oavsett hur många rutor du har klickat i ovan kommer du endast att få ett mejl där du behöver bekräfta din anmälan.

Ordbild med texten Malmö in the making

Aktuellt om stadens rum, arkitektur och kultur

Öresundsmetrons utveckling i Malmö utreds

Öresundsmetron är en viktig infrastruktursatsning för både Malmö och Köpenhamn. I städerna pågår just nu officiella utredningar om anslutningar och stationslägen för Öresundsmetron.

Malmö stad agerar mot bristande mångfald i arkitektbranschen

Speglar Malmös arkitektbransch stadens mångfald? Det ville man ta reda på när projektet Urban Academy lanserades på initiativ av Malmö stadsbyggnadskontor. Nu släpps rapporten av den omfattande enkätundersökning som gjorts inom bransch och utbildningsväsen. Den ska hjälpa Malmö att som första stad i Sverige agera mot bristande mångfald i arkitektbranschen.

sv