Nedslag: Hur kan konstens och kulturens plats säkerställas i Malmö?

25 maj knyter vi an till Southern Sweden Design Days och bjuder in till ett samtal utifrån frågeställningen om hur konstens och kulturens plats kan säkerställas i Malmö.

  • 25 maj kl. 18.00
  • in-discourse, Södra Bulltoftavägen 51G
  • På svenska

Med Malmö in the making vill vi utforska de utmaningar som Malmö står inför både lokalt och globalt när staden växer och utvecklas. Under 2023 kommer vi med hjälp av ett nedslag i månaden samtala och lära oss mer om vad stadens rum, arkitektur och kultur betyder för Malmöborna och hur vi tillsammans kan bidra till att forma stadens framtida utveckling och livsmiljöer.

25 maj kl. 18.00 knyter vi an till designfestivalen Southern Sweden Design Days.
Under nedslaget lyfter vi frågan om hur kan konstens och kulturens plats säkerställas i Malmö tillsammans med inbjudna gäster och beslutsfattare.
Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

Datum och tid: 25 maj kl. 18.00
Plats: in-discourse, Södra Bulltoftavägen 51 G, 212 21 Malmö
Anmälan: Ja, anmäl dig nedan
Kostnad: Nej, ingen kostnad

Anmäl dig här

Om Southern Sweden Design Days

Southern Sweden Design Days är en årlig festival som synliggör och bygger kunskap kring design – med fokus på hållbarhet, samverkan, utveckling och innovation. Under fyra dagar fylls Malmö med utställningar, seminarier, workshops och nätverksevent inom design, arkitektur och konsthantverk och festligheter på en mängd olika platser. Southern Sweden Design Days arrangeras av Form/Design Center.

Öppet för alla

Southern Sweden Design Days riktar sig till designintresserad allmänhet såväl som professionella besökare. Deltagarna är verksamma inom design, arkitektur och konsthantverk, såsom enskilda utövare, kontor, studios och kollektiv; producenter och företag aktiva inom designområdet; högskolor/universitet, kulturinstitutioner, branschorganisationer och föreningar.

sv