För företag

Vill ert företag ta nästa steg mot ett klimatsmart och hållbart samhälle? Malmö stad vill stödja er i detta arbete.

Anslutna företag blir en del av en samarbetsarenan Klimatomställning Malmö, och får möjlighet att samverka med företag, offentliga verksamheter och akademi för en klimatdriven affärs- och verksamhetsutveckling. En del av detta arbete består av att ta fram gemensamma färdplaner för hur vi kan minska Malmös klimatpåverkan inom prioriterade omställningsområden som transporter, energi, byggnation, mobilitet och cirkulär industri.

I dagsläget för Malmö stad dialog med större näringslivsaktörer i Malmö om att teckna klimatkontrakt och ansluta sig till Klimatomställning Malmö. På sikt kommer även mindre och medelstora företag erbjudas möjlighet att teckna klimatkontrakt och bli en del av arbetet.

 

Större näringslivsaktör

Är ni en större näringslivsaktör som vill teckna Klimatkontrakt Malmö? Anmäl er nedan så återkommer Malmö stad för ett samtal om vilka fördelar Klimatkontrakt Malmö kan innebära för er.

Anmälan Klimatkontrakt Malmö
Mindre eller medelstort företag

Vill ert företag gå med i Klimatkontrakt Malmö? På sikt kommer det bli möjligt för mindre och medelstora företag att teckna klimatkontrakt.

Vill du bli kontaktad när mindre och medelstora företag ska få möjlighet att skriva klimatkontrakt. Anmäl dig nedan.

Anmälan Klimatkontrakt Malmö
sv