Bli volontär på mötesplatserna - möt nya människor, ha roligt och gör skillnad!

Här kan du lämna en intresseanmälan för att bli volontär på mötesplatserna.

Om mötesplatsernas volontärverksamhet

Vi vill ha volontärer i vår verksamhet då vi på så vis kan motverka ofrivillig ensamhet och utanförskap och bidra till att skapa gemenskap och tillit människor emellan. Frivilliga insatser ökar livskvaliteteten hos såväl givare som mottagare och detta vill vi främja. Vi hoppas att du ska trivas och få en givande tid som volontär.

Det finns många sätt att engagera sig på mötesplatserna. Kanske vill du hålla i en aktivitet, hjälpa till vid arrangemang eller delta i ett besökar-råd där du kan komma med idéer till verksamheten.

Kanske har du en egen idé, som vi kan hjälpa dig att förverkliga?

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig så att vi tillsammans kan hitta ett passande uppdrag. Du kan också höra av dig direkt till volontärsamordnare Emilie Küng: tel: 0723-50 40 21, e-post: motesplatserforseniorer.hvof@malmo.se.

Det här vill jag hjälpa till med:
Det här vill jag hjälpa till med:
Information om behandling av personuppgifter: När du trycker på ”Skicka” kommer dina ifyllda personuppgifter att registreras hos Malmö stad. Dina uppgifter behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och de samlas in för att hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen ska kunna återkomma till dig. Om du vill veta mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter kan du gå till malmo.se/personuppgifter eller kontakta förvaltningen på e-post: hvo@malmo.se.