Har du inte varit på någon av våra mötesplatser förut?

Välkommen – vad roligt att du hittat till oss!

I vanliga fall kan du besöka mötesplatserna utan att boka tid, men just nu följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har förbokning på all vår verksamhet.

Ring den mötesplats du vill besöka för mer information om aktiviteter och bokning. Kontaktuppgifter hittar du på respektive mötesplats sida.

Vill du ha en introduktion till mötesplatsen eller ha lite sällskap under dina besök har vi flera alternativ för dig:

Fyll i en intresseanmälan nedan. Du får ett bekräftelsemejl efter att vi fått in din anmälan. När det gäller fika-vän så kommer vi att kontakta dig så fort vi hittar en matchning.

Du kan också höra av dig direkt till volontärsamordnare Emilie Küng: tel: 0723-50 40 21, e-post: motesplatserforseniorer.hvof@malmo.se

Har du behov av omvårdande assistans under ditt besök på mötesplatsen ber vi dig att kontakta en biståndshandläggare för att ansöka om insatser.

Jag vill:
Jag vill:Information om behandling av personuppgifter: När du trycker på ”Skicka” kommer dina ifyllda personuppgifter att registreras hos Malmö stad. Dina uppgifter behandlas i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och de samlas in för att hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen ska kunna återkomma till dig. Om du vill veta mer om hur Malmö stad hanterar personuppgifter kan du gå till malmo.se/personuppgifter eller kontakta förvaltningen på e-post: hvo@malmo.se.