Mötesplats Lekatten

Nu öppnar vi äntligen upp våra mötesplatser på riktigt! Folkhälsomyndigheten tar bort de flesta restriktionerna den 29 september, men vi har ett fortsatt ansvar att förhindra smittspridningen. Det är viktigt att vi alla fortsätter följa rekommendatio­nerna om avstånd, god handhygien och symtom­frihet. Tillsammans tar vi hand om varandra.

Då vi vill undvika trängsel på mötesplatserna under hösten, kan antalet besökare till olika aktiviteter bli något färre än vad det var före pandemin. Kontakta den mötesplats du vill besöka i fall du känner dig osäker på vad som gäller just där.

Program:

Lekattens program v.42 (pdf, 97.1 kB)

Lekattens program v.43 (pdf, 95.1 kB)

Vi sänder även fortfarande på Malmö mediakanal varje vecka tisdag och torsdag klockan 18.00, med repris klockan 09.00 dagen efter. Inslagen är en del i programmet Angeläget som har fokus på samhällsinformation i coronatider. Kanalen hittas analogt i MKB:s nät samt via digitalbox ComHem: 451, Telia: 500, MKB: 199, Sydantenn: 199, Bredbandsbolaget: 299, Canal Digital 299.

På facebook heter vi Malmö stads mötesplatser för seniorer. Där delar vi också med oss av tips och aktiviteter. Klicka här för att komma dit!

Dagens lunch

Lekatten erbjuder dagens lunch. Läs mer om Malmö stads restauranger för seniorer.

Öppettider
Öppet vid underhållningstillfällen. Aktivitetsledare möter upp besökare i entrén en halvtimme innan utsatt tid.
Kontakt
Mötesplats Lekatten, Södra Förstadsgatan 97A
Telefon: 0721-81 05 84
Vårt arbete
Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.