Mötesplats Limhamn

Tre kvinnor sitter vid ett bord och skulpterar keramik.

Keramik är ett stående inslag på mötesplatsen.

OBS! Verksamheten på Limhamns mötesplats flyttas tillfälligt

På grund av fuktskador som måste åtgärdas omgående tvingas vi att tillfälligt flytta verksamheten på Limhamns mötesplats till lokaler på Mathildenborg (Rudbecksgatan 1, där även restaurangen ligger).

Ett antal aktiviteter pausas under december. De flesta kommer att
kunna starta igen i tillfälliga lokaler efter årsskiftet. Eventuellt läggs några aktiviteter ned helt under tiden mötesplatsens lokaler åtgärdas, men istället kan det bli andra nya aktiviteter i våra tillfälliga lokaler. Vi kommer att informera er fortlöpande om uppdateringar kring aktiviteter, lokaler och renoveringsprocessen. I nedan program finns den uppdaterade informationen.

Program

Limhamns program under december (pdf, 96.5 kB)


Om mötesplats Limhamn

I vår ombonade miljö ges många möjligheter till aktiviteter och social samvaro. Hos oss kan du lära känna nya människor i den goda stämning som råder här och prata tillsammans om allehanda ting.

Många av våra besökare uppskattar möjligheten att få använda sina händer och sin fantasi genom keramik, vävning och målning. Lite gympa för kroppen ökar rörlighet och får många att känna sig bättre. Det går även att låna ett studierum om man vill spela kort, schack eller anordna en läsecirkel i lugn och ro. Välkommen in för att se hur vi har det och vad som passar dig.

Öppettider
måndag, tisdag: 09:00-16:00
onsdag: 10:00-16:00
torsdag, fredag: 09:00-16:00
Kontakt / Hitta hit
Idrottsgatan 47, 216 16 Limhamn
Telefon: 040-34 50 66
Buss: 4, 33, 34, Hållplats: Limhamn centrum